Autistic Art

Örökmozgó, mindenre nyitott alapítónk, Gyuri és a csapat ugyanolyan sokszínű, mint az autizmus megnyilvánulási formái. Mindannyian különböző területen, de ugyanolyan elszánt lelekesedéssel küzdünk az autista fiatalokért.

Image

Jaksity György

alapító

Egy buddhista mondás szerint aki magával foglalkozik annak problémái, aki másokkal annak feladatai vannak. Ugyanakkor miközben másoknak segítünk magunkkal is jót teszünk.

Image

Kovács Henrietta

ügyvezető

Szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam a helyem. Ott keresek támogatókat és partnereket, ahol a legnagyobb szükség van rá. Harcolhatok azokért, akikért tényleg érdemes.

Image

Rényi Andrea

forrásteremtés és partnerkapcsolat

Örülök, hogy húsz év reklámtapasztalatát arra használhatom, amire szerintem érdemes. Hogy segítsek a koordinálásban, a támogatókkal való kapcsolattartásban és a kommunikációban. Szeretem a napot, és szeretem, hogy mindenkire egyformán süt.

Image

Tarr Hajnalka

művészeti program

Képzőművészként kerültem ide, alkotó emberként. Itt megismertem az együtt alkotás, az együtt gondolkodás, az együtt álmodás örömét ezekkel a különleges emberekkel. Mindig új, mindig más és mindig inspiráló a közeg, amiben élek és dolgozom.

Image

Belovári Judit

ügyfélkapcsolat

A véletlen és a Facebook sodorta elém az Autistic Art Alapítványt. De véletlenek nincsenek. 2017 tavasza óta tartozom a csapathoz és dolgozom velük azért, hogy a lakóotthonokban élő fiatalok életkörülményeit egyre jobbá tegyük.

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!