Autistic Art
Csapatépítés

Az egér mozgatásával látja az otthonok nevét.

Kozármisleny - 5-8 fő Boncodfölde - 10-15 fő Szombathely - 10-12 fő Mindszentpuszta - 10 fő Nyúl - 8-10 fő Tata - 10-12 fő Miskolc - Baráthegy - 100 fő Miskolc - Miskolci Autista Alapítvány lakóotthona - 80 fő Balmazújváros - 10-12 fő Vésztő - 10-12 fő

Kevés dolog kovácsol úgy össze egy csapatot, mint egy a megszokottól eltérő környezetben elvégzett, nemes célt szolgáló projekt, aminek azonnal látható eredménye van – és hálás célközönsége.

Legyen szó festésről, építésről, mezőgazdasági munkákról, az Autistic Art Alapítvány által támogatott lakóotthonokban mindig szükség van segítő kezekre, 5-6 fős csapatoktól kezdve akár 100 fős szervezet számára is kínálunk lehetőséget. Partnereink közt rutinos csoport fogadó is van, így tudunk segíteni a munkát kísérő szórakozás, érzékenyítő programok megszervezésében is.

Az otthonok befogadóképességéről, s fővárostól való távolságáról az egér mozgatásával tájékozódhatsz a fenti térképen. További részletekkel kapcsolatban kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi emailcímen, hogy a csapatod számára legmegfelelőbb programot ajánlhassuk.

kapcsolat@autisticart.hu

 

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!