fbpx
Autistic Art

Autistic Art brand

Az Autistic Art márka az autizmussal élők alkotásait mutatja be a világnak. Hogy a világ találkozhasson velük, az alkotókkal és rajzaikkal, kicsit jobban megértse őket, és alkalma legyen támogatni a jövőjüket.

Egy olyan körforgást hozunk létre, amely szebbé, egészségesebbé, anyagilag biztonságosabbá, és mindenki számára boldogabbá teszi az autizmussal élők világát.

Mert az alkotás, már önmagában is segít, de kijutva a házakból, az Autistic Art termékeken keresztül értékké válik, és ez az érték pénzszerűsíthető.

A pénz pedig visszaforgatható az autista otthonokba, hogy még jobb körülményeket teremthessünk az alkotáshoz és az élethez. S mindez nem utolsó sorban maguk, az érintettek bevonásával történik.

Ez azon ritka esetek egyike, amikor a pénz mindenkit boldogít. Azt is, aki adja, és azt is aki kapja.

Autistic Art márka

Szeretnénk megmutatni, hogy a társadalom számára gyakran láthatatlan, ám támogatásra és megértésre szoruló, autizmussal élő személyek közreműködésével is születhetnek kiváló minőségű, szerethető tárgyak, termékek.

Ennek érdekében kiváló designerekkel dolgozunk együtt, de előszeretettel együttműködünk más társadalmi vállalkozásokkal is, hogy folyamatosan bővíthessük termékeink körét.

Autistic Art kockacsoki Kele for Autistic Art

Az autistic art grafikák designer kollekcióktól kezdve a gasztronómián át a papír írószerekig megjelennek.

Letölthető termékkatalógusLégy részese Te is a körforgásnak, segíts termékvásárlással!


Díjaink

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!