Autistic Art

Abucki Dávid

Abucki Dávid

Abucki Dávid

1990-ben született Tiszaújvárosban. Tanulmányait a girincsi diákotthonban végezte, jelenleg a Miskolci Autista Alapítvány lakóotthonában él, ahová állami gondozásból került.
Társaságkedvelő fiatal, a közösségi eseményekben való részvétel meghatározó számára. Előadni és szerepelni vágyó személyiségével hamar kitűnik. Hírességeket, popsztárokat, ismert média szereplőket szeret imitálni. Rendkívül jó a memóriája, sok dalszöveget és verset ismer, szeret táncolni. Michael Jackson nagy rajongója, a farsang és a ,,ki mit tud” a legkedvesebb élményei, ahol közönség előtt is eljátszhatja őt és más kedvenceit. Legtöbbször vidám, szórakoztató személyiség, ez rajzain is érzékelhető. Lényegre törő egyszerűséggel rajzol, találó, humoros figurákat. Sorozatokat készít a „kedvenceiről”, énekesekről, hírességekről, mesehősökről is. Nagy figyelmet szentel legfőbb jellemvonásaiknak, melyeket nagyon sajátosan megjelenít, figurái mellett sokszor szerepel betű is, amely egy jelzés, az ábrázolt alak nevének kezdőbetűje.

Tekintse meg Dávid alkotásait a webshopunkban


Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!