Autistic Art

Hírek / Blog

Na, mi a pláne?

Lakatos Renáta, az Autistic Art egyik pártfogolt művésze nem beszélő fiatal autista hölgy, aki nem szeret egyedül alkotni. Az viszont kedvére való, ha rajzolás közben társaságban lehet, ha üldögél mellette valaki, aki beszél hozzá, bíztatja. Ösztönösen kapcsolódik emberekhez, és ugyanezzel a technikával rajzol is, lendületesen, nagy formákban gondolkodva, gyorsan dolgozik, bátran használva a színeket. 

Renáta királyleányka, ha a rajz világában szabadon mozoghat. Etyek-Buda borvidékének fiatalos, szintén lendületes vonalait hordozza egy másik Királyleányka, a Pláne Frizzante is. A fehér habzóbor egy frissítő, nagy kortyokban iható, gyöngyözően citrusos illatú, ízeiben gyümölcsös – barack, alma, körte – és szép édesen lecsengő tétel, Zenittel és Szürkebaráttal házasítva.  

A Renáta grafikájával díszített, és ehhez a borhoz tökéletesen passzoló, vidám, kerek, zöld és sárga színű címkével ünnepivé varázsolt palackok most megvásárolhatóak alapítványunk webshopjában.

Most minden egyes üveg bor megvásárlásával az Autistic Art Alapítvány által támogatott 11 lakóotthonban élő, 250 különleges embertársad támogathatod! A befolyt összegekből az ő mindennapi életük komfortosabbá, kiszámíthatóbbá, megnyugtatóbbá, vidámabbá varázsolása folyik, hosszú évek gyakorlati tapasztalatával. 

A történetben még az is egyben van, hogy az ifjú művész és a bor között ott a szimbolikus kapcsolat, hiszen Renáta számára alkotni, a bor kóstolásához pedig mindannyiunk számára koccintani csakis társaságban a legjobb.   

A képlet tehát a következő: Őszi este, terasz, esetleg függőágy. Hűsítő Pláne Frizzante, és Lakatos Renáta magával ragadó rajzainak nézegetése. No nem ám egyedül, abban mi a pláne? Együtt!

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!