Autistic Art

Hírek / Blog

Papír-írószer és romantika?

A minőségi papír-írószer kategóriába tartozó míves jegyzetfüzetbe rögzített események segítenek felidézni, újra átélni a fontos pillanatokat. Az emlékezés pedig javíthatja a hangulatodat, amikor arra szükséged van. A naprakész jegyzetfüzet vezetésének első pozitív hatása, hogy segít átértékelni a problémákat, enyhíteni a gondokat, tompítani az aggodalmakat és csökkenteni az ezekkel járó stresszt.

Sok mindennel segítheted az Autistic Art alapítvány munkáját, de mi most mégis egy termékünket  ajánljuk a papír-írószer-kategóriából, a noteszt. A naplóvezetés a személyes fejlődés egyik legjobb gyakorlatának számít, olyannyira, hogy világhírű életvezetési tanácsadók, life coachok és pszichológusok is ajánlják.

Tudtad, hogy a kézírás egyben az absztrakt fogalmak feldolgozásának eszköze is? A mellső végtagjaink finom manipulációs tevékenysége erős kapcsolatban van az elménk működésével. Manapság a technikai eszközök és a billentyűzetek nagyfokú használata miatt ezt talán egy kicsit elfelejtettük. Viszont éppen a kézzel való írás serkenti a kreatív gondolkodást, amelyből új ötletek születnek. Egy személyes napló lehetőséget nyit arra, hogy ezeket a kézzel írt feljegyzéseket elkészítsük, és később reflektáljunk rájuk. A Harvard Egyetem nemrégiben foglalta össze, hogy azok az emberek, akik visszamenőleg és írásban reflektálnak a tapasztalataikra, a legnagyobb valószínűséggel javulnak a teljesítményükben, beleértve a szakmai teljesítményt is.

A webshopunkban elérhető színes és minőségi papír-írószer megvásárlásakor nem csupán egy exkluzív minőségű emlékkönyvet vagyis noteszt vásárolsz, de autista lakóotthonokban élő társainkat is támogatod. A legjobb oldalad – a segítség, amivel az autizmussal élők is tovább lapozhatnak. Fenntartható és felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készült noteszink körül választhatsz hatféle kivitelben.

adsz. kapsz. segítesz!

 

          

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!