Autistic Art

Hírek / Blog

A Patrónus Ház online jótékonysági aukciója az Autistic Art oldalán 2021. december 6-8.

Patrónus_Online_aukcio_2021

Kedves Barátunk, kedves Támogatónk!

Gödöllőn a Patrónus Ház bentlakásos otthonában 12 lakó éli mindennapjait autizmus spektrum zavarral és középsúlyos értelmi fogyatékkal. Lakóink kreatív alkotásainak megvásárlásával egy új álmunk, az Élettér Központ megvalósulását támogatja, ezzel munkahelyeket teremtve megváltozott képességű felnőtteknek.

Otthonunk 2019-es nyitása óta lakóink rendszeresen vesznek részt kreatív foglalkozásokon. Az elmúlt picit több mint két év alatt türelmes, szeretettel teli támogatással elérték a fiatalok, hogy egy-egy foglalkozásban 25-30 percet is tevékenyen részt tudjanak venni. Egy-egy alkotás több foglalkozás alkalmával nyeri el végleges formáját. A foglalkozások segítik az autizmus állapotával együtt járó folyamatos feszültség, szorongás oldását a fiatalokban.

Bízunk benne, hogy az elkészült alkotások legalább annyi örömet okoznak Önnek, mint lakóinknak a készítés során. A tételekre 2021. december 6. 15:00 és december 8. 19:00 között licitálhatnak, itt weboldalunkon.Köszönjük, hogy vásárlásával támogatja tevékenységünket!

Szeretettel,

A Patrónus Ház lakói és munkatársai

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!