Autistic Art

Hírek / Blog

AUTISTIC ART BOROK A BUDAPEST BORFESZTIVÁLON!

Autistic Art borok – Minden csepp számít!

Különleges kiállító mutatkozik be az idei Borfesztiválon: az Autistic Art standjánál (13-as számú) 8 neves magyar pincészet limitált darabszámú, jótékony célú borait kóstolhatják meg a látogatók. A borok nemcsak finomak, a szemet is gyönyörködtetik.

A Bolyki, az Etyeki Kúria, a Gilvesy, a Luka, a Konyári, a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet és a Vylyan limitált darabszámú palackjai különleges köntösbe öltöztek: a palackokat az autista fiatalok színes, vidám rajzai díszítik.

Az Autistic Art Alapítvány 10 civil fenntartású lakóotthont támogat, ahol több mint 200 autizmussal élő fiatalt látnak el. Az itt élő fiatalok önálló életvitelre nem képesek, az otthonokban azonban közösségben élhetnek, alkothatnak, dolgozhatnak a képességeiknek megfelelően. Az Autistic Art a forrásteremtés különleges módját választotta: olyan egyedi művészeti terápiás foglalkozást tart fent, ahol a fiatalok szabadon rajzolhatnak. Az alkotások felhasználásával pedig jótékony célú termékek születnek. Így kerültek a fiatalok rajzai magyar borászatok palackjaira.

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!