Autistic Art

Hírek / Blog

AUTISTIC ART A 2014-ES DESIGN ÉVKÖNYVBEN

Autistic Art által támogatott autista művészek grafikáira épülő termékek a legrangosabb hazai dizájn kiállításon

Az Iparművészeti Múzeum Magyar Formatervezési Díj elnevezésű kiállításán, a Mosoly Otthon Alapítvány által támogatott autista lakóotthonokban elkészült alkotásokon alapuló, az Autistic Art brandet képviselő hernyóselyem sálak is megtekinthetőek voltak.

Az Autistic Art által képviselt autizmussal együtt élő művészek alkotásira épülő termékek vehettek részt a legrangosabb hazai dizájn kiállításon.

A hazai dizájn élet színe-javát bemutató Magyar Formatervezési Díjhoz és Design Management Díjhoz kapcsolódó kiállítás nyílt az Iparművészeti Múzeumban. A tárlat 2014-ben ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, az alkotásokat pedig november 2-ig bárki megtekintheti. A legrangosabb hazai dizájndíjjal, a Magyar Formatervezési Díjjal kitüntetett alkotásokkal, a Design Management Díjjal elismert vállalattal és további hat kiemelt szervezettel ismerkedhetnek meg a látogatók. Az egyik ilyen szervezet a Mosoly Otthon Alapítvány, amely márkájával közösen vesz részt a kiállításon.

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!