Autistic Art

Hírek / Blog

A LEGJOBB KREATÍV PROJEKTEK KÖZÖTT AZ AUTISTIC ART

Az Autistic Art a Highlights of Hungary élvonalában

Győzteseket hirdettek a Highlights of Hungary versenyen, melynek élvonalában az Autistic Art is szép eredménnyel szerepelt. Az autisták műveit felhasználó divatmárka egyike lett 2014 legkreatívabb programjainak a Highlights of Hungary versenyen. A Super Channel által rendezett megmérettetésen az előző év 44 innovatívabb projektje versengett a közönségszavazatokért, és brand ötödik helyezést ért el.

Az Autistic Art kreatív projektként a Super Channel versenyén ötödik helyezést ért el, amivel egy újabb hatalmas lépést tehetett az autizmussal együtt élők  elfogadásáért.

A kreatív tartalomgyártó és –fejlesztő központként ismert Super Channel idén második alkalommal megrendezett versenyére a kreatív szakmában tevékenykedő 10 kurátor nevezte be a részvevőket. A kurátorok válogatása után a 44 legjobb projekt közül a közönség szavazta meg a tíz díjazottat a január 19-31. között zajló online szavazáson.

Vissza

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!