Autistic Art

Legyél ÜGYes!

Jó, hogy itt vagy!

Légy Te is Autistic Art Patrónus!

Születésnapja mindenkinek van, legyél ÜGYes a Te napodon!

Mit szólnál, ha megajándékoznánk a születésnapodon? Szervezz gyűjtést a barátaiddal, így a Te ünnepeden, az Autistic Art Alapítványon keresztül a lakóotthonok is ünnepelnek. Ismered a mottónk > adsz. kapsz. így segítesz!

Az Autistic Art Alapítvány missziójához való csatlakozás, aktív szerepvállalás. Az Alapítvány 11 autista lakóotthont támogat, ahol több mint 300 önálló életvitelre nem képes autista fiatal és felnőtt él életük végéig. Önállóan ők nem tudnak társadalmunkban élni, különösen akkor nem, amikor a szüleik már nincsenek velük. Az adománygyűjtő kampány során az ÜGYes vállalja, hogy megszólítja barátait, ismerőseit.

Mit kell tenned?

1, Kérd meg barátaidat, hogy a születésnapod alkalmával támogassák az Alapítványt!

2, Mondd el nekik, hogy az adomány utalásánál, az üzenethez írják be a Te neved, így látni fogjuk,  milyen összeget gyűjtöttél össze!

3, Használd a social media felületeket is, ahol ha megjelölsz minket, látjuk az aktivitásod!

4, Engedd meg, hogy segítsük a kommunikációd, használd bátran ezt a szöveget:

„Ünnepelj velem a születésnapomon! Gyűjtsünk együtt az autista lakóotthonok számára, segíts kiszámíthatóvá tenni a mindennapjaikat!  Akár már egy kávé árával is tudsz segíteni itt. Az üzenet rovatba mindenképpen írd be a nevem, hogy követni tudjuk milyen jófej barátaim vannak! „ #autisticart

Emlékszel, azt mondtuk, mi is meglepünk születésnapodon. Ha összegyűjtesz minimum 20.000 forintot, megajándékozunk egy Autistic Art termékkel.

Kérdezz tőlünk bátran:

és mi mindenben segítünk!

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!