fbpx
Autistic Art

Céges Patrónusok

Gratulálunk, ÜGYesek vagytok!

Légy Te is Autistic Art Patrónus!
Az Autistic Art Alapítvány missziójához való csatlakozás, aktív szerepvállalás.

Az Alapítvány 11 autista lakóotthont támogat, ahol önálló életvitelre nem képes autista fiatalok és felnőttek élnek életük végéig. Önállóan ők nem tudnak társadalmunkban élni, különösen akkor nem, amikor a szüleik már nem lesznek velük, mert az élet megszokott rendje szerint előbb távoznak az élők sorából.

A lakóotthonok az érintetteknek biztonságot, kiszámíthatóságot és boldogságot biztosítanak.

Az adománygyűjtés során az Céges Patrónus vállalja, hogy megszólítja munkatársait, partnereit. Hogyan tudsz segíteni?

Legyél Patrónus!

1. Legyen egy felelős vezetője a programnak cégen belül, aki kézben tartja a feladatokat!

2. Találd ki, milyen összeget szeretnél gyűjteni az autista lakóotthonoknak!

3. Alkoss a céged nevében egy bemutatkozó szöveget és célkitűzést, amit szeretnél megosztani a gyűjtésed során!

4. Kommunikálj közösen az Autistic Art Alapítvány és a saját céged nevében, használd a külső és belső kommunikációs eszközöket!

5. Fogjatok össze cégen belül, hiszen tudod: Adsz. Kapsz. Segítesz!

Minden lelkes adománygyűjtő Patrónusunk számára biztosítjuk az adománygyűjtéssel kapcsolatos tudás átadást és szakmai támogatást. Amennyiben szívesen csatlakoztok a programhoz, akkor jelentkezzetek a kapcsolat@autisticart.hu e-mail címen. Ha pedig maradt bármilyen kérdésetek, akkor hívjatok minket bátran ezen a számon: 06-1489-2328

ESG a céged új minősítése

Az Autistic Art Alapítvány nyitott minden olyan együttműködésre, amely rövid -, vagy hosszútávon partneri kapcsolat kialakítására ad lehetőséget.

Vásárolj Autistic Art terméket céges ajándéknak!

Minőségi termékeket népszerűsítesz, és támogatási lehetőséget is kínálsz! A webshopban számtalan termék vár rád, folyamatosan frissítjük a repertoárunk!
Karácsonyi céges ajándékainkat gondosan válogattuk, hogy időben meg tudd rendelni őket.
https://shop.autisticart.hu/

Hívd fel a figyelmet a rendszeres, online adományozás fontosságára saját social media felületeiden!

Lakóotthonaink számára az egyéni adományozók rendszeres támogatása nyújtja a biztonságot. Jelöld be ezt a linket: https://autisticart.hu/segitesz/adomanyozas/ valamint használd a #ÜGYes vagyok #adsz.kapsz.segítesz! jelöléseket.

Hívd fel a figyelmet az 1% felajánlásának a fontosságára!

Autistic Art adószáma: 18260371-1-43 Rád bízzuk a tartalmat, meséld el, neked mit jelent segíteni! Használd a #ÜGYes vagyok #adsz.kapsz.segítesz! jelöléseket.

Vegyél részt, vagy népszerűsítsd az Alapítvány éves jótékonysági aukcióját!

Az Autistic Art Alapítvány minden évben megrendezi aukcióval egybekötött gála estjét október hónapban. Az aukcióra cégetek is tud 10-12 fős asztalt vásárolni, melyet munkatársaiddal, vagy partnereiddel ülhetsz körbe. Így lehetőségetek nyílik egy kellemes estét közösen eltölteni és olyan termékeket, tételeket vásárolni, amely irodátok dísze lehet, emlékeztetve jótékony szerepvállalásotokra.

Legutolsó érvünk pedig:

A céges támogatás összegének 20%-val csökkenthető a társasági adó alapja. Tartós támogatás esetén (minimum 4 év) a fenti 20%-on felül, további 20%-kal csökkenthető a társasági adó alapja.

Toborozz újabb Patrónusokat céges kapcsolataid bevonásával!

Autista fiataljainkat és minket mindenképpen boldoggá tesztek! Hangsúlyos változást társadalmunkban csakis közös erővel érhetünk el.

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!