fbpx
Autistic Art

Zoób Kati, az Autistic Art Patrónusa

Zoób Kati, az Autistic Art Patrónusa

Támogatom a kampányt E-mail Facebook
Image

Alkotóművész vagyok, divattervező, akinek a divat az a kreatív felület, ahol mindenről tudok mesélni. Kollekcióimat személyes történetek, érzelmek inspirálják, egyszerre képviselik azt a stílust és munkakultúrát, ami számomra értékes, a múltat és a jövőt. A teljesség érzéséhez az is fontos, hogy az ember megtalálja a feladatát, a helyét,  az otthonát, a társát, a világban.

Néhány autista fiatal és családja életét közelebbről ismerve gyakran elgondolkodom azon, hogy különlegesen kódolt világukban milyen sokat érnek azok  a kifejező eszközök amelyek tökéletesen tükrözik érzéseiket, szándékaikat.
Az Autistc Art értékteremtő személyiségként emeli látókörünkbe az autista alkotókat, megtalált feladatukból született izgalmas műveik pedig inspiráló titokzatossággal fűszerezik a hozám hasonló hétköznapi művészek tárgyait.

A megtalált hely ahol alkotni lehet az a lakóotthon, amiből még kevés van, de  tökéletes példa az ő létkérdéseiknek megoldására. A megtalált otthon biztonságot, nyugalmat és társakat ad. Hiszem, hogy az Autistic Art példája elősegíti, hogy egyre több hasonlóan értékes megoldás, védelmező és inspiráló otthon, segítő közösség jöhessen létre az autizmussal élők számára.

Tegyük kiszámíthatóbbá életüket otthonuk támogatásával. Tudom minden fillér számít, de tűzzük ki célul, hogy 500 ezer forintot gyűjtünk!
És, hogy az én meséim ajándékká válhassanak, Divatházunk minden adakozónak felajánl az adománya értékében egy terméket a kollekciónkból.

Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!