Autistic Art

Pásztor Máté, színész

Pásztor Máté, színész

Támogatom a kampányt E-mail Facebook
Image

Pásztor Máté vagyok, színész. Főként színházban lépek fel, de olykor filmekben, sorozatokban is játszom. 

Az utóbbi években egyre fontosabb számomra, hogy hivatásommal a szórakoztatás mellett, egyfajta szolgálatot is teljesítsek, segítsek.

Olyan produkciókkal – melyek társadalmi, szociális kérdésekre keresik a választ – olyan helyekre juttatunk el, ahol érintettek is a témákban. Ez sokszor nem könnyű feladat, de annál lélekmelengetőbb.

Ezért is örültem a felkérésnek, hiszen ismét egy jó ügyet szolgálhatok, bár most más módon. 

Az Autistic Art-tal 2020-ban kerültem kapcsolatba, amikor Gyetvai Gergely fotós barátom felkért „modellnek”, a lakóotthonok autista művészeinek grafikáiból, rajzaiból készült pólók bemutatására. Az oldalon található webshopban több kiváló termék mellett, ezeket is megtaláljátok, amelyek megvásárlásával szintén támogathatjátok az Autistic Art munkásságát! 

Nagyon fontos ezen lakóotthonok működése! Az ott lakóknak, és a családjuknak egyaránt! Mint ahogy számomra, az itt élő autista felnőttek számára is, a művészet az önkifejezés egyik eszköze. Sokuk verbálisan egyátalán nem tudja kifejezni magát, de képekben igen! Lerajzolják érzéseiket, gondolataikat. 

A mostani kampány célja, hogy Karácsonyig összegyűljön 5,5 millió forint, mellyel biztosítanánk a 11 lakóotthon működését. Jómagam 200.000 Ft összegyűjtésében kérném nagylelkű segítségeteket, támogatásokat!

Köszönöm, hogy elolvastál! Hálás vagyok! 

Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!