Autistic Art

Krizsó Szilvia

Közgazdász végzettségű tréner, tanácsadó, műsorvezető, újságíró a titulusom, ha valahol bemutatnak. Én magamra „csak” Krizsó Szilviként gondolok, aki anyaként, gyerekként, feleségként , barátként és másokat segítő szakemberként azon dolgozik, hogy a körülötte lévők boldogok és elégedettek legyenek. Bevallom, sok dolgom van, de élvezem minden percét.

Az Autistic Art önmagán túlmutató vállalkozás. Ügy. Csoda. Olyan emberek közössége, akik meg akarják és meg is tudják mutatni, hogy a világ attól olyan színes, izgalmas, hogy sokan vagyunk benne sokfélék. Mindenki egyedi, így mindenki tud valami olyat tenni a közösbe, ami mindannyiunkat gyarapítja. Elég, ha azokra a termékekre gondolunk, amelyeket autista művészek alkotásai ihlettek. Ők nem úgy fejezik ki magukat, ahogy mi, így nehezen értjük őket. Hát még ők minket! Épp ezért fontos, hogy összeérjen a szívünk, mert a szívdobbanásokban minden információ benne van. Nekem ezt jelenti most már több mint egy évtizede, hogy -ha kicsivel is- hozzájárulhatok az alapítvány munkájához.

Szeretném, ha minél többen nyitnák meg a szívüket és a pénztárcájukat, mert ebben az érzelmileg és anyagilag is nagyon nehezen élhető évben minden eddiginél nagyobb szükség van a támogatásokra. Örülnék, ha a segítségemmel sikerülne 300.000 forintot gyűjteni.

Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!