Autistic Art

Juhász-Nagy Mónika

Juhász-Nagy Mónika

Támogatom a kampányt E-mail Facebook
Image

Juhász-Nagy Mónika vagyok. Szakmámat tekintve sportmenedzser, igazságügyi mediátor, biztosítási és pénzügyi szakember, de elsősorban az elfogadásban mélyen hívő anya és nő.

1999-2006-ig dolgoztam a Concorde-nál. Azóta már sok helyre elsodort az élet, de nagyon meghatározó 7 év volt. Nem csupán Jaksity György személye és a Concorde rendkívüli csapata miatt, hanem amiatt is, mert az elfogadást és az elesettek megsegítését itt testközelből is volt szerencsém megtapasztalni, amiért nem lehetek elég hálás.
Családunkban már gyermekkoromtól kezdve nem volt kérdés, hogy az elfogadás és más emberek segítése alapérték. Ebbe születtem és Édesanyám, Édesapám folyamatosan erre tanított bennünket. Édesanyám testvére, (aki fogyatékkal élő volt) kapcsán megtapasztaltam a gyakorlatban is és természetessé vált az elfogadás és mások támogatása.
Az élet úgy hozta, hogy az autizmus jelen volt régen és jelen van most is az életemben. Számomra ezek az emberek felérnek egy-egy csodával. Gyerekkoromtól kezdve egy olyan varázsvilágot mutatnak meg nekem és a rájuk nyitott embereknek, amit talán nem is vennénk észre. Naponta élek meg csodákat, varázslatos dolgokat és eszmélek rá az Ő világukra, ami csak úgy nyílhat meg előttünk, ha elfogadjuk és szeretjük azt, akik Ők valójában. Nem akarjuk „megjavítani” őket, csak szeretjük Lényüket és csodáljuk a zsenialitásukat.
Nagyon köszönöm a felkérést és örömmel teszek ennek eleget, mert csodálattal követem kezdetektől kezdve az Autistic Art munkáját és büszke vagyok, hogy részt vehetek ebben.
Hiszem, hogy mindenki tud segíteni a maga módján! A kis lépések és a kis segítségek tesznek ki egy nagy egészet!
Mindenkit arra bíztatok, hogy legyen részese ennek a felemelő érzésnek és legyen büszke magára, mert segített!
Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!