Autistic Art

Hodop Tünde

Egy hamburgi székhelyű divatcég magyarországi áruházának vezetőjeként a szigorú számok, kreatív megoldások és egy dinamikusan fejlődő csapat közepette, nap nap után lelkesedéssel tölt el, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk mások önkifejezéséhez. Bármennyire fontosak is a belső értékek, az első kommunikációs eszközünk, amivel másokhoz kapcsolódhatunk, a külső megjelenés. Ahhoz, hogy a kiválasztott öltözettel elmondhassuk magunkról kik is vagyunk, hitelesnek kell maradnunk. 

Az Autistic Art lakóotthonainak fiataljai a művészet eszközét hívják segítségül, hogy kifejezhessék önmagukat. Számukra ez az az eszköz, ami ajtót nyit a világra; amin keresztül megengedik nekünk, hogy besétáljunk az övékbe, és a mantrákhoz hasonló, sajátságosan ismétlődő ritmusosságukban nyugalmat találjunk.  

Mindannyian mások vagyunk és mégis mindannyiunkban van valami közös. Hiszem, hogy a közösség és a művészet ereje segít megtalálni az utat egymáshoz és segíti ezeket a fiatalokat, hogy megleljék a helyüket a világban.

Tegyünk most közösen azért, hogy az autista fiatalok művészetterápiás lakóotthonaiba egy szebb karácsonyt varázsolhassunk. Az Autistic Art patrónusaként vállaltam, hogy 300.000 Ft-ot gyűjtök e célból Veletek. 1000 Ft is sokat számít – számítok Rátok! 

Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!