Autistic Art

Daubner Anna

Daubner Anna vagyok, ruhatervező, az Anna Daubner márka tulajdonosa. 
Egészen kicsi koromtól kezdve az életem része volt a rajz, a kreativitás, a múzeumba járás, a művészetek. Amióta az eszemet tudom, mindig ez kapcsolt ki, a rajz volt számomra az a foglalkozás, amit mindig a legnagyobb lelkesedéssel vártam és sikerélményem is volt benne. Számomra a világ elképzelhetetlen színek és ceruzák nélkül.
Anyukám Montessori-és gyógypedagógus, ezért az életemben mindig is fontos szerepet kapott mások elfogadása. Gyerekkoromban többször mentem be a munkahelyére, vagy vettünk részt iskolai rendezvényeken, ahol főként Down-szindrómás gyerekek voltak, de itt találkoztam először az autizmussal is. Kifejezetten jó szerintem, hogy már kicsi koromban olyan gyerekekkel találkoztam, akik nem fértek meg a sokunk által ismert tanítási rendszerben. Hálás vagyok azért, hogy az elfogadás természes módon lett az életem része.
Szerintem mindenki számára fontos, hogy nyitottan álljon a világhoz, hogy merjen olyan helyzetekbe is belemenni, amelyek a komfortzónáján kívül esnek. 
Az Autistic Art által támogatott lakóotthonokban élő fiataloknak ez a lehetőség nem adatott meg, sokuk nem képes az önálló életvitelre, nem beszél, az egyetlen önkifejezési eszköze az Alapítvány által támogatott rajzprogram. Segítsünk nekik együtt!
Szeretném, ha nem csak én, hanem a márkám is mindig képviselne különleges alapítványokat és kezdeményezéseket, ezért csatlakoztam patrónusként az Autistic Arthoz.
Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!