fbpx
Autistic Art

Balatoni József, az Autistic Art Civil nagykövete és Patrónusa

Balatoni József, az Autistic Art Civil nagykövete és Patrónusa

Támogatom a kampányt E-mail Facebook
Image

Balatoni József vagyok, történelemtanár, író, blogger, a Jocó bácsi világa oldal tulajdonosa, az Autistic Art nagykövete.

Elkötelezetten vallom azt, hogy minden gyermek más és más, mindenkiben ott van az, amihez ő igazán ért, amiben ő igazán jó, nekünk pedagógusoknak pedig feladatunk ezt meglátni, megtalálni bennük, segíteni őket abban, hogy felismerjék önmagukban, és kiteljesedhessenek, fejlődhessenek benne.
Ahogy teszik ezt az Autistic Art által üzemeltetett 11 lakóotthonban is, az ott élő, önálló életre nem képes autista felnőttekkel. A művészet által ezek a fiatalok rátalálnak az önkifejezés eszközére, és sokszor egy képben sokkal többet mondanak el, mint amit szavakkal lehetne. Főleg, hogy sokan szavak nélkül élnek, nem beszélnek… A műveikkel pedig adnak nekünk is rengeteget. Az otthon dolgozói, szakemberei pedig sokszor erőn felül teljesítenek, segítenek nekik ebben.
Az alapítvány év végéig 5,5 millió forint összegyűjtését tűzte ki célul, amivel a lakóotthonok működése biztosított lenne. Az 5-ös szám a belső hit, az önbizalom jelképe. Az ötös pedig mint tudjuk, az iskolában is a jeles, a legjobb osztályzat. Így én is a legjobbra törekszem. Amúgy is olyan személyiség vagyok, akinek mindig nagy tervei vannak. Miért pont most, miért ebben lenne ez másként?
A segítségetekkel 555.555 Ft-ot szeretnék gyűjteni a lakóotthonok csodás lakói számára.
Ugye segítetek nekem ebben?
Hálásan köszönöm!
Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!