Autistic Art

Balatoni József

Balatoni József vagyok, történelemtanár, író, blogger, a Jocó bácsi világa oldal tulajdonosa, az Autistic Art nagykövete.

Elkötelezetten vallom azt, hogy minden gyermek más és más, mindenkiben ott van az, amihez ő igazán ért, amiben ő igazán jó, nekünk pedagógusoknak pedig feladatunk ezt meglátni, megtalálni bennük, segíteni őket abban, hogy felismerjék önmagukban, és kiteljesedhessenek, fejlődhessenek benne.
Ahogy teszik ezt az Autistic Art által segített 11 lakóotthonban is, az ott élő, önálló életvitelre nem képes autista felnőttekkel. A művészet által ezek a fiatalok rátalálnak az önkifejezés eszközére, és sokszor egy képben sokkal többet mondanak el, mint amit szavakkal lehetne. Főleg, hogy sokan szavak nélkül élnek, nem beszélnek…
A műveikkel pedig adnak nekünk is rengeteget. Az otthon dolgozói, szakemberei pedig sokszor erőn felül teljesítenek, segítenek nekik ebben.
A segítségetekkel 222.222 Ft-ot szeretnék gyűjteni a lakóotthonok csodás lakói számára.
Ugye segítetek nekem ebben?
Hálásan köszönöm!
Szeretnék én is patrónus lenni

Köszönjük a támogatást stratégiai partnerünknek!

Köszönjük a támogatást!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülj az Autistic Art tevékenységéről, s arról, hogyan tudsz Te is segíteni!